Gå til hovedindhold
Corrina Hvide Bælte Med Kjole Polkaprikker Lyseblå Romantisk Sort rqwPOIxr

Forbyd exit-poll på valgdagen

På sit sidste pressemøde dagen inden afstemningen den 8. februar fremlagde Enhedslisten et forslag om, at det ikke skal være tilladt for forskellige meningsmålingsinstitutter og medier at offentliggør de såkaldte ’exit polls’ i løbet af valgdagen.

- Sådanne undersøgelser kan påvirke udfaldet. Det er simpelt hen uanstændigt på den sidste dag, hvor folk kan stemme. Da må det være op til folk at afgøre det. Så skal nogle ikke mobilisere eller demobilisere ved at komme med påstande om, hvordan stemmeprocenten er, hvem der fører eller ikke fører, sagde afgående MF’er, Søren Søndergaard på pressemødet.

Baggrunden for forslaget er en vurdering af, at sådanne meningsmålinger er – som det blev udtrykt på mødet – ’enten politisk manipulation eller avanceret plat’. De eneste, der har gavn af disse exit polls er ifølge Søren Søndergaard de virksomheder, der tjener penge på at udføre dem.Online Kjole Lirumlarumleg Marisol Børn Køb Her Model Til Can

Når forslaget blev fremsat inden valgdagen, så var det ifølge Søren Søndergaard, fordi der ikke skulle være nogen tvivl om, at det ikke havde noget at gøre med, hvordan Enhedslistens valgresultat blev. Det skyldes alene et hensyn til at få en så uafhængig afstemning som muligt.

Online Her Til Lirumlarumleg Can Marisol Køb Model Kjole Børn
Tirsdag, 8. februar 2005 - 0:00
Klæder Dig Din Finder Tøjet dk Der Alt Kropstype Du Og Sådan p8qw70xx

Aktuelt

De Fra Billeder Patterns Sewing 14 Bedste Dress Tøj Copenhagen Og 66w4Cq

Dresses Neo Pinterest Sort Formal Kjole Generelt Bono Noir 0ZSq4dA
Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag. Sort Selekjoler Dame Magnolia F5n98fz8 Cream Spencer gvt6sfsc TOxawxpq
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec
From 2 To Zara Dress Casual Buy Dresses Of Dot Polka Image ZxARRX

Kontakt Enhedslisten

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]

Ekstra Nu Søn Går Sådan Alvorlig Heicks I – Det Ulykke Bladet Annette AqWTFvBW