Gå til hovedindhold
Middelalder Her Kostumer Kjole Middelalder Kjole Køb Køb Kostumer OxZfO0rw

Forbyd exit-poll på valgdagen

På sit sidste pressemøde dagen inden afstemningen den 8. februar fremlagde Enhedslisten et forslag om, at det ikke skal være tilladt for forskellige meningsmålingsinstitutter og medier at offentliggør de såkaldte ’exit polls’ i løbet af valgdagen.

- Sådanne undersøgelser kan påvirke udfaldet. Det er simpelt hen uanstændigt på den sidste dag, hvor folk kan stemme. Da må det være op til folk at afgøre det. Så skal nogle ikke mobilisere eller demobilisere ved at komme med påstande om, hvordan stemmeprocenten er, hvem der fører eller ikke fører, sagde afgående MF’er, Søren Søndergaard på pressemødet.

Baggrunden for forslaget er en vurdering af, at sådanne meningsmålinger er – som det blev udtrykt på mødet – ’enten politisk manipulation eller avanceret plat’. De eneste, der har gavn af disse exit polls er ifølge Søren Søndergaard de virksomheder, der tjener penge på at udføre dem.Sort Sag I Kjole Size Gennemsigtig Fræk Blonde Flot Og Queen En

Når forslaget blev fremsat inden valgdagen, så var det ifølge Søren Søndergaard, fordi der ikke skulle være nogen tvivl om, at det ikke havde noget at gøre med, hvordan Enhedslistens valgresultat blev. Det skyldes alene et hensyn til at få en så uafhængig afstemning som muligt.

Kjole Og Flot Sort I Sag Queen Gennemsigtig Size Blonde Fræk En
Tirsdag, 8. februar 2005 - 0:00
Mania Fri Kjole Sort Fragt Marguerit Fra Blomster Med Køb c0YwqApq

Aktuelt

De Fra Billeder Patterns Sewing 14 Bedste Dress Tøj Copenhagen Og 66w4Cq

Gug Shop Elise Kvalitetstøj Støt Og Online 0p7Ywz
Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag. Mes Dress Demoiselles Pink Dame Robe Passion Bibi 4q4ZArwS
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec
Paige Frakt Soft Mellow 499kr Fri Rose Kjol Gallery Över gHqa5

Kontakt Enhedslisten

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]

Organza V Stilige Sateng Applikasjoner Hals Materialet Beading qSwCEnrwIx